Neptune Maritime Leasing: Συμμετοχή στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών υπό την αιγίδα της HELMEPA

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022
Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου

Η Neptune Maritime Leasing Limited, η κορυφαία εταιρεία που ασχολείται με το leasing στη ναυτιλία, συμμετείχε στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών 2022 του Ocean Conservancy, που συντονίζει για την Ελλάδα για 32η συνεχή χρονιά η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος HELMEPA.


Περισσότερα από 25 στελέχη, φίλοι και συνεργάτες της Neptune Leasing, απαντώντας στο μήνυμα της εκστρατείας «Παίρνω μέρος, γίνομαι η λύση», συμμετείχαν στον εθελοντικό καθαρισμό των παραλιών στον Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων ειδών (συνολικά πάνω από 200 κιλά απορριμμάτων). Ο καθαρισμός της παραλίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και σε συνέπεια με τον 14ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης, «ζωή στο νερό», των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Χάρης Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Neptune Leasing, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχουμε στην πρωτοβουλία της HELMEPA καθώς παραμένουμε δεσμευμένοι να βελτιώσουμε τα επιχειρηματικά πρότυπα στον ναυτιλιακό τομέα όπου δραστηριοποιούμαστε. Η συλλογική αυτή προσπάθεια μας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε το έργο μας σε θέματα ESG-CSR, εκφράζοντας τη δέσμευσή μας ως προς την περιβαλλοντική προστασία και την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης, και δημιουργώντας ένα θετικό και μετρήσιμο αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον. Προστατεύουμε και σεβόμαστε την θάλασσα και τις παραλίες έμπρακτα. Είμαστε ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένοι σε περιβαλλοντικά θέματα και αρωγοί στις εθελοντικές μας δράσεις για την υγεία των θαλασσών και των ακτών. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τους συνεργάτες που ήρθαν μαζί μας στην σημερινή μας δράση, από την οποία αποχωρήσαμε όλοι με μια αίσθηση βαθιάς ικανοποίησης.
Στη Neptune Leasing επιδιώκουμε να χρηματοδοτήσουμε project που ελαφρύνουν το περιβάλλον. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι λύσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης θα βοηθήσουν τους πλοιοκτήτες να επιτύχουν τα σχέδια ανάπτυξής τους σε αυτή τη συναρπαστική αγορά».

For more information please contact:
Company

Harris Antoniou
Founder & Managing Director
Neptune Maritime Leasing
Email: info@neptuneleasing.com
Website: https://www.neptuneleasing.com


Investor Relations / Media Advisor
Nicolas Bornozis
Capital Link – New York
Tel. +1-212-661-7566
Email: neptuneleasing@capitallink.com